logo

آژانس خدمات مسافرتی و گردشگری

02188507441

ويزاي كره جنوبي


*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه


1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه¬ های قبلی.
   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد،  حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).
3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن
4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش  حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر  یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد.)
   الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
   ب) سپرده ¬های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود
   *ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
   * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.
5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:
   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
   ب) وکلا: پروانه وکالت.
   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و  میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.         
   د) بازنشسته ¬ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
   ی) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
   ز) دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل  و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل )
   * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت¬نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می¬باشد.
6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می¬کنند، رضایت¬نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم¬ های خانه ¬دار.
   *حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می¬باشد.
   * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می¬ماند.
   * چک رمزدار یا ضمانت¬نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت¬های بیشتر متعاقبا¬ً اعلام می¬گردد. 
   *  لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.