logo

آژانس خدمات مسافرتی و گردشگری

02188507441

ویزای فرانسه

 

 

 

 

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی 

 

     الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه  از تاریخ ورود .

     ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است .

     پ) کپی از صفحات اول گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جکله ویزاهای شنگن ,آمریکا , کانادا , انگلستان , استرالیا و ...


2) 6قطعه عکس 4*6 رنگی ،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد .

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن .

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد) .

     الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

     ب) سپرده ­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

     *   ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک 

     *   باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

 

5 ) اصل سند مالکیت.

6) اصل  مدارک شغلی

     الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

     ب) وکلا: پروانه وکالت.

     ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و  میزان حقوق دریافتی ، و سابقه       بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

     د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

     ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

     و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

     ی) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی      با مهر سازمان.

     ز) دانش آموزان، دانشجویان ( اصل نامة اشتغال به تحصیل(

     *   جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با          ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین  سفر می کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

     *   حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

     *   مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

     *  چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 400،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات

     که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد. 

     *   کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4 دارند.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.


فایل های ضمیمه