logo

آژانس خدمات مسافرتی و گردشگری

02188507441

ویزای یونان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

     الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.


     ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

 

      پ) کپی از صفحات اول گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جکله ویزاهای شنگن ,آمریکا , کانادا , انگلستان ,  استرالیا و ...

 

      ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک.

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.( حداکثر برای 6 ماه اخیر)


3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به  سفارت باشد.

     الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان لاتین با مهر بین الملل بانک

     * در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می­باشد.

     * ضمنا­ً گواهی حساب یا سپرده از مؤسسه­ های مالی و اعتباری قابل قبول نمی­باشد.

 

     * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

 

     الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

     ب) وکلا: پروانه وکالت.

     ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه

     مرخصی،  آخرین لیست بیمه.         

     * ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

     د) بازنشسته ­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

     ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

     و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

     ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا  اشتغال به کار ).

     * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از

 

     مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه  محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه­ دار.

 

     * حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

     * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

 

     * چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 400،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت

     *حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز بهضمانت ­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

     * لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه  A4 و در یک نسخه ارائه شود.

 



فایل های ضمیمه